Sessi praktikal
Bersama Chef Amir....Terima kasih atas ilmu yang diberikan..
3D Mold Rabbit.
Bungat ros dari coklat
Bungat ros dari coklat
Bunga Ros dari coklat
Dapat bawak balik rose ni..!!.
diwarnakan dengan teknik semburan.
Emmm...memang sedap inti durian ni /durian deligh
semua resepi @ coklat yang dibuat pada hari ni memang sedap...Resepi dari Chef...!
Menggunakan 3D Mold bentuk Telur...dalam nya kosong , bukan solid coklat...
Dapat bawak balik rose ni..!!.
diwarnakan dengan teknik semburan.
Emmm...memang sedap inti durian ni /durian deligh
semua resepi @ coklat yang dibuat pada hari ni memang sedap...Resepi dari Chef...!
Menggunakan 3D Mold bentuk Telur...dalam nya kosong , bukan solid coklat...
banyak proses nak buat coklat ni..
lagi banyak proses nak buat nye...tapi tak la susah...
Crispy dengan campuran buah-buahan dan cereal.
Alhamdulillah,..kursus Lanjutan Coklat selama 2 hari di Kuala Lumpur
pada 22 - 23/5/2010 Sabtu dan ahad..
Gambar2 diatas antara coklat2 yang dipelajari...
banyak lagi gambar yang tak sempat diambil.
Terima kasih pada Chef Amir atas ilmu yang diberi..
Terima kasih juga pada rakan-rakan yang telibat masa kursus.
Semoga berjaya dan berjumpa lagi.
No comments:
Post a Comment